Ballondecoraties

Typisch Joris Events maakt diverse ballondecoraties op maat!

Ballonbogen en pilaren tot cijferboeketten. Van gender reveals tot heliumballonnen. En van fotowanden tot Eiffeltorens.  
De vorm en kleur stemmen wij af naar wens. En zo ontstaan al snel unieke ballondecoraties.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van ballondecoraties. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Wij kunnen alles maken naar wens. Ook is het mogelijk om de ballondecoraties te personaliseren.

Voor een prijsindicatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Goed om te weten

Al onze latex ballonnen zijn biologisch afbreekbaar. Daarbij vinden wij het ook belangrijk dat onze decoraties dan zorgvuldig worden opgeruimd.

Wij zijn aangesloten bij de de allergrootste ballonvereniging van Europa namelijk United Twisters.

Ballonnenboog

Typisch Joris Events heeft diverse mogelijkheden tot bogen. Samen maken wij de boog op maat in de gewenste kleur of vorm.

Ballonpilaar

Al onze ballonpilaren kunnen wij volledig naar uw wens maken. Bijvoorbeeld voor een huwelijk, verjaardag, opening van een winkel of als cadeau!

Gender Reveal

Op een leuke wijze het geslacht van uw toekomstige baby bekend maken? Dat kan met onze Gender Reveal ballonnen!

Helium Ballonnen

Uiteraard leveren wij ook heliumballonnen voor diverse speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan versiering op een tafel of zwevend aan het plafond.

Alternatieve Helium

Helium wordt steeds schaarser en duurder. Wij bieden daarom een nieuw alternatief! Net zo vrolijk en de ballonnen zijn ook nog eens veel beter bestand tegen de wind.

Ballon Boeket

Deze prachtige decoraties kunnen als cadeau worden weggegeven. Tevens kunt u hier het geld, snoep of knuffel in laten doen. Natuurlijk kunnen wij dit op maat maken!

Speciale Projecten

Graag verzorgen wij ballonnen bij diverse evenementen. Alles op maat gemaakt en niets is ons te gek. Wij staan altijd open voor leuke uitdagingen. Hier vindt u een kleine impressie.

Op maat gemaakt

Decoraties maken wij graag op maat. Heeft u een leuke uitdaging? Wij gaan deze graag aan!


 

Transport

Heliumballonnen & ballon boeketten kunnen makkelijk worden opgehaald. Pilaren & ballon bogen bezorgen wij tegen een kleine vergoeding op locatie. Zo kunnen wij garanderen dat de ballonnen heel aan komen en er netjes bij staan.

Pilaren & Frames

De pilaren en andere frames van de ballonnen zien wij na maximaal 30 dagen graag weer retour.